Waarom zijn wij anders?

Henk Riethoff - Voorzitter
Hallo, ik ben Henk, getrouwd met Louise en trotse vader van 2 dochters en preventiemedewerker en pedagogisch conciĆ«rge bij speciaal voortgezet onderwijs. Hier ben ik 5 dagen in de week werkzaam.  Door mijn werkzaamheden in het verleden bij diverse stichtingen weet ik precies wat er nodig is. Ik ben trots dat ik bij deze mooie stichting betrokken ben samen met de mensen die zich al jaren hebben ingezet in Vreewijk en die niets liever willen dan andere mensen helpen in Rotterdam.

Annelies Bisschop - Penningmeester / Administratie / Schuldhulpbemiddeling

Mijn naam is Annelies, 73 jaar, mijn beroep was coupeuse en diverse jaren ervaring opgedaan in de schuldhulpverlening, enkele jaren vrijwilligster geweest bij een buurthuis en een stichting. Altijd in het sociale vlak hulpvaardig geweest, ervaring in hulpverlenen bij schulden. Een luisterend oor voor mensen die hun verhaal aan niemand kunnen vertellen. 

Chantal de Bree - Secretaris Ik ben Chantal, geboren en getogen Rotterdammer en moeder van een bijna volwassen zoon en een puberdochter. Ik heb ruim 10 jaar bij het Leger des Heils gewerkt in diverse administratieve en hulpverlenende functies. Inmiddels ben ik 10 jaar werkzaam als leerkracht en intern begeleider op een speciaal onderwijsschool. Hier krijgen kinderen met een verstandelijke beperking, aangevuld met eventuele andere stoornissen, onderwijs en zorg. Ik ben een sociaal persoon, eerlijk, direct, maar altijd met een luisterend oor en zoekend naar oplossingen. Samen staan wij sterk! 

Pascal Franken - BestuurderIk ben Pascal, 43 jaar en woonachtig in Rotterdam. Ik ben al bijna 20 jaar werkzaam bij het leger des heils en ben dik 30 jaar lid geweest van een scouting vereniging in Brabant. Mensen willen helpen zit mij wel In het bloed. Dus heeft u hulp nodig schroom niet en laat het ons weten wij staan voor u klaar.

Louise Riethoff - Bestuurder / Administratie / Aanvragen


Mijn naam Is Louise en ik ben geboren en getogen in Vreewijk en heb ik mijn jeugd doorgebracht in de Vaan.Vreewijk is een uniek stukje Rotterdam en graag draag ik mijn steentje bij om het uniek te houden. Mijn grote hobby is fotografie, dat vind ik geweldig om te doen. Ik ben werkzaam als onderwijsassistent in het voortgezet speciaal onderwijs.